-75%
Termék adatok
Merevítős melltartó méretcsökkentő hatással. Varázsoljon magának egy kosármérettel kisebb melleket! Az optikai kicsinyítő hatás kizárólag a különleges szabásnak köszönhető. A benne található Flexi 3D-s merevítő rugalmasan követi a mozdulatokat és nagy méretekben is tökéletesen tart. A varrás nélkül előformázott kosarak kellemesen, zavaró varrások nélkül simulnak a mellre. A melltartó divatos és fiatalos: elöl csinos, nyomott pöttyös mintával, a kosárszéleken finom csipkeszalaggal díszített. A rugalmas pántok elöl kettéosztott spagetti pántok, hosszúságuk hátul állítható. A hátul lévő extra puha kapcsos záródással kellemes viselet.
Anyagösszetétel: 77% poliamid, 23% elasztán
Kollekció: Tavasz / Nyár
A márkát 1886-ban Johann Gottfried Spiesshofer és Michael Braun alapította, és mindössze hat varrógép és hat alkalmazott segítségével kezdtek bele a fűzőgyártásba. ... Tovább
Néhány mondatban a merevítős melltartó kategória termékeiről:
A leginkább közkedvelt melltartók még ma is a merevítővel rendelkező, hagyományos darabok. Jobban alátámasztják és megtartják a kebleket mint puha társaik.
A melltartó aljába épített merevítő fémből vagy rugalmas műanyagból készül. Régen ennek a merevítőnek a szerepét halcsontok töltötték be. Ma már létezik 3D merevítő is, ami felveszi a bordák alakját, így maximális kényelmet nyújt.
A tökéletes viselési élményért nagyon fontos megtalálni a valóban megfelelő melltartó méretet.

Viseld velük

Másoknak így tetszett
Babucsik Erika
2016-09-18 17:14
Kiváló!!
Pethő Júlia
2016-10-23 11:21
Hátrányok: nem jó méretezés
Grózer Virág
2016-12-20 18:31
Sokkal kényelmesebb és jobb mint egy átlagilyen melltartó.