-73%
Termék adatok
Laza, kényelmes hosszú ujjú pamutruha, kerek nyakkal, ujjain bordázott melegítőszerű passzéval. Eleje fényes anyagú, hátulja, és ujjai vékony puha pamutból készültek. Derékban szűkített lezser fazon, ami ideális választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek nőiesek lenni, de nem szeretik a szűk, kényelmetlen ruhákat. Rohanó anyukáknak is nagyszerű választás, mert reggel csak felkapják és már futhatnak is az oviba. Bebújós slip-on cipővel, balerinával, saruval, magassarkúval, vagy akár tornacipővel is viselheted. Erre a ruhára nem lehet kifogásod!
Anyagösszetétel: 100% pamut
Kollekció: Tavasz / Nyár
A kereskedelem és kreálás szenvedélye, továbbá a pozitív hangulat és egy jó adag humor, aminek segítségével megalapították Yaya márkát 1992-ben. Utazások a ... Tovább
Néhány mondatban a mini ruha kategória termékeiről:
Légy elegáns, kényelmes, sportos, bohém, csábos; válassz minit, maxit vagy midit. Találd meg nálunk a kedvenc nyári virágos ruhád, a legtökéletesebb 'kis feketét' vagy a legkényelmesebb hétköznapi pamutruhád.

Viseld velük

Másoknak így tetszett
R. Szilvia
2016-09-20 16:25
A visszaküldés mellett döntöttem, mert csak elől szatén-hatású az anyag, ez a képből sajnos nem derül ki. Fazon, anyag minősége tökéletes!
T. R
2016-09-28 19:51
Előnyök: Jól néz ki
Hátrányok: Elég széles a dereka, ha vékony vagy nem fog jól állni, túl széles a szabás derékban.