-62%
Termék adatok
Sötétbarna, kis méretű, kihajtható férfi bőr pénztárca, nyolc kártyatartóval és papírpénz tartóval. Klasszikus, letisztult, férfias fazonú pénztárca, kimagasló minőségben, nyomott Class Cavalli logóval. Örök darab, ami minden igényes és stílusos férfi megfelelő kiegészítője. A Cavalli a díszes, színes és állatmintás világában gondol a férfiakra is, számukra visszafogott anyagokat kínál, de kifogástalan minőségben és kidolgozásban. Minden egyes öltés, és elem maga a tökéletesség. Férfias, időtálló és elegáns darab, ami annyira telitalálat, hogy ajándékba adni is biztos siker. Most remek áron lehet a tiéd, vagy az Övé ez a designer tárca, amire mindig büszke leszel!

Mérete: 13*10 cm


Anyagösszetétel: 100% bőr
Kollekció: Tavasz / Nyár
Roberto Cavalli

„Isten a legnagyobb divattervező!" Ez a jelmondata a világ egyik legnagyobb divattervezőjének, az olasz származású Roberto Cavallinak. A 69 éves kreátor ... Tovább
Néhány mondatban a pénztárca kategória termékeiről:
Megjelenésed stílusos darabja egy jól megválasztott kiegészítő. Válassz akár sálat, sapkát, kalapot a könnyed mindennapi öltözködéshez.A tökéletes megjelenés nélkülözhetetlen eszközei lehetnek még a napszemüvegek, övek, táskák és ékszerek is.