-73%
Termék adatok
Ocelot mintás, közepes méretű, patentos bőr pénztárca, zöld szegéllyel, elején fém Cavalli Class feliratos dísszel, belül egy patentos és egy cipzáras zsebbel és kártyatartókkal. A Cavallitól megszokott állatminta színekkel való párosítása. Feltűnő és nagyon különleges bőr pénztárca, ami mintáján felül 3 dimenziós felületkezelése miatt nagyon élethű hatású, mintha valóban szőrös lenne. Roberto Cavalli az úttörője a minták, textúrák és anyagok kombinálásának, valamint ő alkalmazott először különleges bőrfestési technikákat. Ezek a jegyek lettek a márka fő jellemzői. Just Cavalli almárkája a fiatal generáció számára nyújtja ikonikus darabjait. Ez a nagystílű és luxus pénztárca egy örök darab, hiszen a Cavalli név záloga a fényűzésnek, minőségnek és stílusnak. Az állatminták pedig mindig divatban maradnak. Bordó szegélyével igazi különlegesség. Az elkápráztató külső praktikus, gyönyörű és funkcionális belsőt rejt, így hosszú időn át a kedvenced lesz!
Anyagösszetétel: 100% bőr
Kollekció: Tavasz / Nyár
Roberto Cavalli

„Isten a legnagyobb divattervező!" Ez a jelmondata a világ egyik legnagyobb divattervezőjének, az olasz származású Roberto Cavallinak. A 69 éves kreátor ... Tovább
Néhány mondatban a pénztárca kategória termékeiről:
Dobd fel a stílusod a legváltozatosabb táskákkal, övekkel, sálakkal és más kiegészítőkkel, hogy minden nap változatos és egyedi lehess!