-69%
Termék adatok
Pompázatos, fekete bőr pénztárca, végig cipzárral, belseje hat rekeszt, egy cipzáras zsebet és kártyatartókat rejt, hogy minden címletnek és iratnak meglegyen a méltó és megérdemelt helye. A tökéletesség jegyében készült pénztárcán arany kígyós logó és felirat hirdeti a luxusmárkát. Az arany cipzárak és a minőségi bőr külső csodálatos és nagystílű arany és állatmintás belsővel egészül ki. A Cavalli híres festett bőr ruháiról, kiegészítőiről és a minták, anyagok és textúrák mixeléséről. A hamisítatlan olasz stílus és minőség érezhető minden darabjukon. Egy ilyen pénztárca nem egy szezonra szól és soha nem megy ki a divatból, viszont biztos lehetsz benne, hogy mindenki észreveszi majd igényes és kifinomult stílusod. Hidd el, a drága dolgok nem csak az árukban térnek el olcsó társaiktól. Minőséget, stílust, egyediséget és időtállóságot adnak. Ezért akár magadnak szerzel vele örömet, akár mást lepnél meg vele, mindenképpen sokáig tartó örömet szerzel.
Anyagösszetétel: 100% bőr
Kollekció: Tavasz / Nyár
Roberto Cavalli

„Isten a legnagyobb divattervező!" Ez a jelmondata a világ egyik legnagyobb divattervezőjének, az olasz származású Roberto Cavallinak. A 69 éves kreátor ... Tovább
Néhány mondatban a pénztárca kategória termékeiről:
Dobd fel a stílusod a legváltozatosabb táskákkal, övekkel, sálakkal és más kiegészítőkkel, hogy minden nap változatos és egyedi lehess!