-33%
Termék adatok
Fekete, 85 denes, átlátszatlan, alakformáló legging. Innovatív Active Slimmer legging, mely segít a karcsúbb alak elérésében 28 nap alatt (elérhető méretcsökkenés 2,2 cm a derékrészen, 3,2 cm a combokon és 2,2 cm a térdeknél) és már 7 nap után látható eredményt biztosít. Az aktív hatás elérését a különleges szabás és anyag biztosítja, mely Acti Mineral ComplexŽ felhasználásával készül. Az Acti Mineral ComplexŽ a bőrrel érintkezve magába gyűjti a test hőmérsékletét és infravörös hullámokban sugározza vissza - az ezáltal elért folyamatos masszázs serkenti az anyagcserét és a vérkeringést. Az Acti Mineral ComplexŽ nem mosódik ki az anyagból.
Anyagösszetétel: 94% poliamid, 6% elasztán
Kollekció: Tavasz / Nyár
A Bellinda nemzetközi alsóruházati márka, amely széles és mindenki számára elérhető választékot nyújt kiváló minőségű, kényelmes, a mindennapi igényeket kielégítő termékekből. A ... Tovább
Néhány mondatban a alakformáló alsó kategória termékeiről:
Az alakformáló alsók nagyon hasznos darabjai a női öltözködésnek. Számtalan fazonban léteznek, más és más alakformáló funkcióval. Hosszú szárú, magas derekú változata a combok,a fenék és a has formázását is lehetővé teszi, de létezik tanga fazonú alakformáló alsó is, mely csak a hasat formázza, így szűk, rövid ruha alatt a fenékrészen láthatatlan. Erős, elasztikus anyagból készülnek, és általában varrás nélküli vagy lapos varrású kialakítással rendelkeznek a maximális láthatatlanság érdekében.
Másoknak így tetszett
Szabó Ramóna
2016-10-13 05:47
K. Kh
2016-10-25 22:37