-47%
Termék adatok
Fekete színű, vízálló, szélálló, lélegző és teljesen hőszigetelt Helly Hansen férfi sí dzseki. A termék tartalmaz egy olyan szenzort, amit, ha betemet a lavina, a mentőosztagok nyomkövetője érzékel. Felületi kezelés révén vízlepergető hatást eredményez a ruha külső rétegén. Szélálló, vízálló, légáteresztő termék, vízálló varrásokkal. Hőmérséklet szabályozás levegő segítségével. A termékben légkamrákat alakítanak ki, ahol megreked a testünk által felmelegített levegő. Ha túl melegünk van, lehúzzuk a cipzárt és kiáramlik a meleg, be pedig a hűvös levegő. Könnyebb, melegebb, illetve adott esetben hűvösebb terméket kapunk. Helly Hansen szabadalom.

A PrimaLoft egy műpehely töltőanyag, a következő tulajdonságokkal:
- Újrahasznosított, természetes anyagból készült
- Lágy anyag
- Nedvesség elvezés
- Extra melegség érzet
- Könnyű kivitel
- Vízálló
- Lélegző
- Gyorsan száradó anyag
Kollekció: Ősz / Tél
A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta is világelsőként szolgálja azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik miatt az elemekkel ... Tovább
Néhány mondatban a téli kabát és dzseki kategória termékeiről:
Akár egy bomber dzseki, akár egy egyszerű gyapjúkabát az álmod, nálunk megtalálod a kabátod a hidegebb időkre. A bőr és velúrkabátok jó barátaid lesznek a hűvösebb napokon. Átmeneti időben a legpraktikusabb viselet egy jól szabott mellény, ami nem hiányozhat senki ruhatárából.

Viseld velük