Nem vagy biztos a választásodban? Próbáld ki szolgáltatásunkat!

Gyere el raktárunkba, ahol kialakítottunk vásárlóink számára egy igazi próbafülkét!

Itt meg tudod nézni, hogy megfelelő-e a méret vagy jól áll-e a kiválasztott darab. A próbateremben fizetni nem tudsz, de mobilodról vagy az ott elhelyezett számítógépről meg tudod rendelni a megfelelő terméket! A tökéletes darabot pedig másnaptól már át is veheted személyesen a raktárban, vagy kiválaszthatod a számodra legkényelmesebb szállítási módot.

Választhatsz egy másik lehetőséget is! Ebben az esetben a már megrendelt és bankkártyával kifizetett termékeket az átvételről szóló értesítést követően a próbateremben felpróbálhatod és ingyenesen átveheted.

Megközelítés:

Raktárunkat tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről induló 140, 140A és 142 jelzésű autóbuszokkal közelítheted meg. A buszról a Törökbálint, bevásárlóközpont megállónál leszállva, a busz irányában egyenesen a Torbágy utcán tovább haladva érhető el a Dulácska utca, az utca végén balra fordulva. Innen kb. egy perc sétára található raktárunk, ahol már tábla segíti a tájékozódást. Ha megérkeztél, jelezz az ajtónál található csengővel kollégáinknak, akik szívesen segítenek neked a továbbiakban.

Raktár 2
Raktár 1
Raktár 3

Legnépszerűbb termékek