Szállítási információk

Nyomtatóbarát verzió

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A másnapi kiszállítást csak az előző munkanap 14:30-ig leadott megrendelésekre tudjuk teljesíteni.

Kiszállítás lehetőségei:

1. Sprinter futárszolgálat.

A szállítási díj a Sprinter futárszolgálat esetén az ország bármely területére 10 000 Ft bruttó rendelési érték alatt 990 Ft. Minimum 10000 Ft bruttó rendelési érték felett INGYENES.

E-mailes értesítések az áru felvételéről illetve külön email az áru várható érkezéséről.

2. Pick Pack Ponton való átvétel.

A Pick-pack ponton való átvétel díja 10 000 Ft bruttó rendelési érték alatt 990 Ft. Minimum 10000 Ft bruttó rendelési érték felett INGYENES.

SMS és e-mailes értesítés az áru felvételéről. Továbbá sms értesítés, amint az áru megérkezett a kiválasztott Pick Pack Pontba.

Budapesti Pick Pack Pontok esetén az átadást követő napon vehető át a rendelés, más Pick Pack Pontok esetében az átadást követő második munkanapon.

3. FoxPost csomagautomatában való átvétel.

A FoxPost csomagautomatába történő szállítás díja 10 000 Ft bruttó rendelési érték alatt 990 Ft. Minimum 10000 Ft bruttó rendelési érték felett INGYENES.

SMS és emailes értesítés az áru felvételéről. Továbbá sms értesítés, amin az áru megérkezett az adott automatába.

Csomagját 3 napig van lehetősége átvenni.

4. Személyes átvételi mód.

A csomagokat személyesen a 1139 Budapest, Teve utca 60. alatti telephelyünkön veheti át. A szállítási mód értékhatártól függetlenül INGYENES.

 

Amennyiben nem tetszik az általad megvásárolt termék, nemcsak visszafizetjük az árát, szállítási díjat sem fizetsz! Ebben az esetben a Sprinter futárszolgálat teljesen ingyen visszaszállítja a terméket, a visszaszállítás költségeit cégünk fedezi.

(FONTOS: fenti, kedvezményes feltételekhez az átvétel napját követő munkanap 14.00-ig e-mail-ben kell jelezned, ha nem felel meg a termék! Amennyiben ennél később, de még 30 napon belül jelzed a problémát, akkor a jogszabályoknak megfelelően lehet visszaküldeni a terméket.)

 

Visszaszállítási kedvezmény elveszítése:

Amennyiben nem tudod átvenni a csomagod és emiatt a futárnak másodszor is ki kell azt szállítania, úgy már nem áll módunkban biztosítani a fenti kedvezményes áruvisszaküldést. 

Amennyiben az első csomagfelvétel a Te hibádból meghiúsul, azaz a futár a megjelölt időintervallumban érkezik, de nem adod át neki a visszaküldendő csomagot, vagy nem talált meg a megjelölt helyszínen, úgy a fenti kedvezményes áruvisszaküldés lehetőségét elveszíted.

Amennyiben a cserecsomag sem felel meg, úgy ebben az esetben a második csomag visszaküldésének költsége már Téged terhel.

A terméket kézhezvétel után ért károkért Te vagy a felelős, amennyiben azok nem rendeltetésszerű használatából eredendően keletkeztek.

 

Amennyiben az átvétel napját követő munkanap 14.00 óráig nem, de még 30 napon belül jelzed a problémádat, úgy természetesen a jogszabályoknak megfelelően járunk el, melyről az ÁSZF menüpontban tájékozódhatsz.

Elállás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségen küldd vissza az Monteonelli Fashion Group Zrt. 1139 BUDAPEST, TEVE UTCA 60. raktár címére és cégünk 14 napon belül visszatéríti a visszaküldött termék(ek) vételárát, illetve a teljesítéssel felmerülő fuvarköltséget is.