Rólunk

Azért hoztuk létre a Dressa webáruházat, mert hiszünk benne, hogy az öltözködésen keresztül mindenki képes magabiztosabbá válni, kifejezni önmagát, és jobban érvényesülni a hétköznapokban - ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Neked szól a Dressa, ha számodra is fontos, hogy a legjobb márkák új darabjait viseld, és a kiválasztott ruhákhoz kényelmesen, gyorsan hozzájuss.

A Dressa elhozza neked a világmárkák legjavát

A Dressa által forgalmazott márkákat úgy válogattuk össze, hogy benne legyenek az elengedhetetlen alapok, de az alkalmi, vagy speciálisabb megjelenéshez szükséges egyedibb ruhadarabok is. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a vásárlóink által keresett modelleket és márkákat, így bizton számíthatsz rá, hogy választékunk és szolgáltatásaink egyfolytában bővülnek és változnak.

A Dressa olyan, mint egy nagy pláza - csak éppen sokkal kényelmesebb: éjjel-nappal nyitva tartunk, akár órákig válogathatsz, ha valami megtetszik, de még nem döntöttél, beteheted a kívánságlistádba, és bármikor fordulhatsz hozzánk a kérdéseiddel. Biztos lehetsz benne, hogy kérdésedre nagyon rövid időn belül válaszolunk - ha éppen aktív a chat-ünk, akkor perceken belül - és még azt is meg tudjuk mondani, hogy milyen tapintású egy-egy termékünk anyaga, ha éppen ez érdekelne. Ezt pedig azért tudjuk megtenni, mert minden egyes termékünk saját raktárunkban van - így bármit is rendelhetsz a Dressa oldalán, az árut garantáltan másnap kiszállítjuk a megadott címedre, tehát még a hazacipeléssel sem kell bajlódnod.

Nem vagy biztos a választásodban?
Gyere el raktárunkba, ahol kialakítottunk vásárlóink számára egy igazi próbafülkét!
Itt meg tudod nézni, hogy megfelelő-e a méret vagy jól áll-e a kiválasztott darab. A próbateremben fizetni nem tudsz, de mobilodról vagy az ott elhelyezett számítógépről meg tudod rendelni a megfelelő terméket! A tökéletes darabot pedig másnaptól már át is veheted személyesen a raktárban, vagy kiválaszthatod a számodra legkényelmesebb szállítási módot.

Választhatsz egy másik lehetőséged is! Ebben az esetben a már megrendelt és bankkártyával kifizetett termékeket az átvételről szóló értesítést követően a próbateremben felpróbálhatod és ingyenesen átveheted.

Rólunk mondták

Sokáig ódzkodtam az online ruhavásárlástól: gondom lesz majd a mérettel, az anyaggal, meg amúgy is, otthon mindig azt hallgattam, a ruhát fel kell próbálni, látni kell, hogy áll rajtam. Akit hasonló aggályok gátolnak abban, hogy a helyi üzletek helyett az online boltok lényegesen szélesebb választékából szemezgessen pólót, farmert, akármit magának, azt megnyugtathatom. A Dressán széles ártartományból, komoly márkakínálatból választhatunk minőségi termékeket, probléma esetén pedig kedves, közvetlen, készséges segítségnyújtásra számíthatunk. A kelleténél egy számmal kisebbre sikerült vásárlásomat úgy sikerült cseréltetnem, hogy az semmilyen plusz költséggel nem járt. A futár megbeszélt időpontban hozta az új pólót és vitte a másikat. Korrekt cég, tudom ajánlani.
Gábor, 28 éves
Meg szeretném köszönni a gyors és problémamentes árucserét! Ilyen webáruházzal még nem találkoztam, ahol ilyen egyszerűen lehet elintézni mindent. Gyors kiszállítás, jó minőségű termékek jó áron, nem utolsósorban nagyon kedves és segítőkész ügyfélszolgálati munkatárs! Rendszeres vásárló leszek és minden ismerősömnek ajánlani fogom önöket!
Pass Róbert
A legjobb online ruhaüzlet, ahonnan eddig vásároltam. A kedvenc márkáim nagy része megtalálható a kínálatban, ráadásul nagyon kedvező árakon, melyekhez még folyamatos akciók is társulnak. Az ügyfélszolgálat rendkívül segítőkész és a méretproblémás ruhákat is nagyon gyorsan cserélik.
Béla, 34 éves
Minden elismerésem a webáruháznak! Átlátható és gyorsan kezelhető felület, a kedvező árakról és az akciókról nem is beszélve! Kellemes meglepetés, pozitív tapasztalat! Nem is találkoztam még hasonló színvonalú webshoppal. Az ügyfélszolgálatot külön kiemelném, gyors válasz, türelem, kedvesség és precizitás jellemzi. Le a kalappal, mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is :-)
Dóri, 28 éves
Én nagyon elégedett vagyok az oldallal, rendeltem már és mindennel maximálisan elégedett voltam. Nagyon rugalmasak a szállítással és cserével kapcsolatban is.
Valéria, 50 éves
Szuper termékek jóval kedvezőbb áron, mint boltban. Azt hiszem, rendelek egy farmert :)
Dressa.hu chat
Nagyon elégedett vagyok az oldallal és a vásárlással is. Már ajánlottam is a kolléganőimnek, barátaimnak :) Gyorsan szállítanak, azonnal válaszolnak, teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak.
Dressa.hu chat
Jó, szimpatikus dolog, hogy közvetlenül tudok kérdést feltenni, és ilyen gyorsan érkezik válasz. Amúgy jól áttekinthető az oldal.
Dressa.hu chat
Most vásároltam először, nekem nagyon tetszik! Biztosan visszatérek :)
Dressa.hu chat
Jó, szimpatikus dolog, hogy közvetlenül tudok kérdést feltenni, és ilyen gyorsan érkezik válasz. Amúgy jól áttekinthető.
Dressa.hu chat
Remek az oldal, én egyre többet vásárolok itt.
Telefonos érdeklődő
Átlátható, egyszerűen használható, nincs fölösleges infó! Nagy segítség, hogy a modell magassága ill. a viselt méret is meg van adva, így könnyebb viszonyítani.
Dressa.hu chat